Menu

Pizza med pølse

For italienere er talemåden, lidt, men godt, hemmeligheden bag den perfekte pizza. Vi har det helt på samme måde: Når bare smagen og råvarekvaliteten er god, behøver det ikke være kompliceret at lave en god pizza. Pizzaer kan varieres på et utal af måder og laves med og uden tomatsovs. Kig med i opskrifterne her på siden, hvor vi giver inspiration til pizzaer med alt fra Krosalami, Chorizo og brunchpølser til den sønderjyske Kålpølse og diverse spegepølser.

Sønderjysk pizza med Kålpølse

Sønderjysk pizza er en lækker kombination af røget Kålpølse, kartofler, pesto og spinat.

Den er nem at lave og smager fantastisk.

Pizza American m. Krosalami

Kombinationen af Krosalami, ost, barbecuekrydderi, løg og søde kartofler er lækker på pizza. Her har vi lavet en deep pan pizza i foliebakke, lige til at tage med på tur.

Middelhavspizza m. brunchpølser

Tips

Slagter Brunchpølser egner sig godt til pizza, skær dem gerne over på langs og lav et flot mønster.

Smør pizzadejen med tomatsovs og forbag evt. 2 minutter i ovnen. Smuldr fetaost over og læg store kapers, oliven i skiver og brunchpølser på pizzaen. Slut af med drys af frisk timian.

Du kan også erstatte fetaosten med parmesan.

Bag i ovnen ved 230 – 250 grader i 5 – 6 minutter.

Mexicansk Pizza med Jalapeños Spegepølse

Er du til spicy pizza med spegepølse, så er denne variant måske noget for dig. Slagter Lampes Jalapeños Spegepølse kan spises af de fleste og egner sig godt til pizza.

Pizza Nordica

Tips

Her har du en nordisk inspireret pizza med nye smagsvarianter. Pizzaen er uden tomatsovs. På pizzadejen smuldrer du rygeost og blue cheese, læg herefter skiver af Kyllingespegepølse og æble på skift i flot mønster. Drys med frisk estragon.

Bag i ovnen ved 230 – 250 grader i 5 – 6 minutter.

Spansk pizza m. chorizopølse

Tips

Lav en farverig pizza med masser af smag. Forbag pizzaen med tomatsauce i 2 minutter og læg herefter revet ost, skiver af chorizopølse, gul og rød peberfrugt på og drys med røget paprika.

Bag på midterste rille i ca. 5-6 minutter v. 230 – 250 grader.

Slagter Lampe laver Tapas Chorizopølse og Økologisk Chorizo HOT.

Begge varianter egner sig perfekt til pizza.

Pizza med ØKO spegepølse

Slagter Lampes økologiske spegepølser er lettere tørrede pølser, der egner sig rigtig godt til pizza. Vælg din egen favorit eller mix med flere forskellige pølser.

Pizza bianco med chorizo

Tips

Smør en færdig pizza bund med pesto, læg frisk mozzarella på toppen sammen med løg ringe og lidt bacon.

Slut af med skiver af vore skønne choizopølse i skiver.

Bag ved max varme indtil osten er brun, server med lidt grønt på toppen.

Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto

Pesto er perfekt til pizza, her har vi lavet en lækker pesto med ramsløg. Kan du ikke skaffe ramsløg, kan du bruge frisk basilikum i stedet. Prøv Slagter Lampes brunchpølser på din pizza, det giver et godt bid.

Pizza med spegepølser

Den lave fedtprocent og det høje kødindhold i vores spegepølser gør dem særdeles velegnede som fyld på din pizza – og du kan med fordel eksperimentere med alle vores spændende smagsvarianter.

Doven pizza

Tips

Lav en hurtig og nem frokost sammen med børnene eller bare fordi det skal gå stærkt idag. Brug de gode bløde pitabrød, smør brødet med tomatsovs, et drys ost, lidt timian og Sønderjysk Spegepølse eller en af dine andre spegepølse favoritter.

Bag i ovnen ved 200 grader indtil osten er smeltet.

! i
Designed by fingerspitz*