Menu

Pizza med pølse

For italienere er talemåden, Lidt, men godt, hemmeligheden bag den perfekte pizza. Vi har det helt på samme måde: Når bare smagen og råvarekvaliteten er god, behøver det ikke være kompliceret at lave en god pizza. Og med den rette kombination af højt kødindhold og lav fedtprocent får din pizza ekstra smag og karakter. Prøv at anvende vores Hvidløgssalami eller Krosalami på din næste pizza og smag forskellen.

Pizza med spegepølser fra slagter lampe

Den lave fedtprocent og det høje kødindhold i vores spegepølser gør dem særdeles velegnede som fyld på din pizza – og du kan med fordel eksperimentere med alle vores spændende smagsvarianter.

Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto

Pesto er perfekt til pizza, her har vi lavet en lækker pesto med ramsløg. Kan du ikke skaffe ramsløg, kan du bruge frisk basilikum i stedet. Prøv Slagter Lampes brunchpølser på din pizza, det giver et godt bid.

Doven pizza

Tips

Lav en hurtig og nem frokost sammen med børnene eller bare fordi det skal gå stærkt idag. Brug de gode bløde pitabrød, smør brødet med tomatsovs, et drys ost, lidt timian og Sønderjysk Spegepølse eller en af dine andre spegepølse favoritter.

Bag i ovnen ved 200 grader indtil osten er smeltet.

Pizza bianco med chorizo

Smør en færdig pizza bund med pesto, læg frisk mozzarella på toppen sammen med løg ringe og lidt bacon.

Slut af med skiver af vore skønne choizopølse i skiver.

Bag ved max varme indtil osten er brun, server med lidt grønt på toppen.

! i
Designed by fingerspitz*