Sønderjysk brunchdog

Samlet tid ca. 30 minutter

Vi har lavet den lækreste hotdog med vores røgede Sønderjyske Grillpølse, rød coleslaw, røræg og masser af frisk purløg. Server den som en del af brunchbordet eller spis den til frokost.

Sønderjysk brunchdog
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 8Sønderjyske Grillpølser
  • 8hotdogbrød
  • 4æg
  • 3spsk. purløg
  • 1/4 rød spidskål
  • 1stk. gulerod
  • 2spsk. citronsaft
  • 1spsk. flydende honning
  • 1tsk. røget paprika
  • 1dl græsk yoghurt
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Steg pølserne på en pande ved lav varme, til de er stegt på begge sider.
  2. Pisk æg sammen til røræg og steg på en pande.
  3. Snit spidskål fint, skræl og riv guleroden. Rør sammen i en skål med citronsaft, flydende honning, røget paprika og græsk yoghurt. Smag til med salt og peber.
  4. Lun brødene og anret med pølserne toppet med rød coleslaw, røræg og pyntet med masser af hakket purløg.
Opskriften indeholder:
Sønderjysk grillpølse

960 G | 89 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift