Sønderjysk brunchdog

Samlet tid ca. 30 minutter
Vi har lavet den lækreste hotdog til brunch med vores røgede Sønderjyske Grillpølse, rød coleslaw, røræg og masser af frisk purløg.
Sønderjysk brunchdog
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Sønderjysk grillpølse

Ingredienser

8Sønderjyske Grillpølser

8hotdogbrød

4æg

3spsk. purløg

1/4 rød spidskål

1stk. gulerod

2spsk. citronsaft

1spsk. flydende honning

1tsk. røget paprika

1dl græsk yoghurt

Salt & peber

Fremgangsmåde

Steg pølserne på en pande ved lav varme, til de er stegt på begge sider.

Pisk æg sammen til røræg og steg på en pande.

Snit spidskål fint, skræl og riv guleroden. Rør sammen i en skål med citronsaft, flydende honning, røget paprika og græsk yoghurt. Smag til med salt og peber.

Lun brødene og anret med pølserne toppet med rød coleslaw, røræg og pyntet med masser af hakket purløg.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk grillpølse

960 G | 109.65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift