Bagte morgenmadssvampe med æg

Samlet tid ca. 30 minutter
Portobellosvampe med æg er lækkert tilbehør til en brunchpølse og et skønt alternativ til røræg. Prøv vores Chorizobrunchpølse, som er godt krydret og har en god eftersmag.
Bagte morgenmadssvampe med æg
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Chorizo brunchpølserBrunchpølser

Ingredienser

1pk. Chorizo brunchpølser

4store portobellosvampe

1/2 tsk. salt

1/2 tsk. sort peber

1/2 tsk. hvidløgspulver

4mellemstore æg

2spsk. revet parmesanost

4spsk. hakket persille til pynt

Fremgangsmåde

Skær stilken af ​​svampene og fjern lidt af lamellerne.

Drys med salt, peber og hvidløgspulver og bag svampene cirka 5 minutter i ovn ved 220 grader.

Tag svampene ud af ovnen. Dræn for eventuelle væsker.

Drys svampene med revet ost.

Knæk et æg i hver svamp og bag indtil æggehviderne er kogte, cirka 15 minutter.

Pynt med persille og server stegte brunchpølser til.

Opskriften indeholder:
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift