Bagte tomater til røræg og brunchpølser

Samlet tid ca. 40 minutter

Bagte tomater, røræg med purløg og brunchpølser er en nem og smagfuld kombination til morgenmad. De store, saftige tomater får masser af smag i ovnen med olivenolie og frisk rosmarin, og sammen med cremet røræg og brunchpølser i slagterkvalitet får du en morgenmadstallerken, der både mætter og imponerer. En skøn tallerken, der samler det hele på én gang - med minimal indsats.

Bagte tomater til røræg og brunchpølser
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

  • 4store tomater
  • 2spsk. olivenolie
  • 2kviste frisk rosmarin
  • Evt. lidt balsamico
  • 16brunchpølser
  • 8æg
  • 1dl fløde eller mælk
  • Salt & peber
  • Smør til stegning
  • 1bdt. purløg

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl tomaterne og halvér dem.
  3. Læg dem i et ovnfast fad med skæresiden opad, pensl med olivenolie, drys med salt og peber, og læg lidt rosmarin på toppen. Bag i ca. 20 minutter, til de er møre og let karamelliserede.
  4. Imens tomaterne bager, steger du brunchpølserne på en pande, til de er gyldne og gennemvarme.
  5. Pisk æggene med mælk eller fløde, salt og peber.
  6. Smelt smør på en pande ved lav varme, og hæld æggemassen på. Rør stille og roligt, til røræggene er cremede.
  7. Anret en tallerken med brunchpølser, røræg med purløg og de ovnbagte tomater. Dryp evt. lidt balsamico over tomaterne for ekstra smag.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift