Brunch tortilla

Samlet tid ca. 30 minutter
Et spændende alternativ til røræg til morgenmaden eller som en let frokostret. Basen er en tortilla, der fyldes med lækker løg chipotle, tomater, peberfrugt og brunchpølser.
Brunch tortilla
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

1pakke Slagter Lampe Chorizo Brunchpølser

4små tortillas

4stk. æg

2stk. modne avokado

4stk. mellemstore løg

2fed hvidløg

1spsk. sambal oelek

2dl revet reddar

4mellemstore røde tomater

3stk. flerfarvet røde peberfrugter

1tsk. tørret oregano

0,5 dl olivenolie

Salt

Peber

Persille til pynt

Fremgangsmåde

Lav løg chipotle:

Pil løgene, del i kvarte og kom dem i en foodprocessor sammen med knust hvidløg.

Kør løgene i 30 sekunder til en ensartet masse, tilsæt sambal oelek og lidt salt.

Kør massen færdig i yderligere 30 sekunder.

Del tomater i grove stykker og skær peberfrugter i grove tern, steg det hele hårdt på en pande, så det får stegefarve.

Tag en lille pande eller fad og læg 1 tortilla heri, smør den med løg chipotle og læg tomat/peberfrugt kompotten oven på.

Krydder med oregano, salt og peber.

Drys nu med revet cheddarost og slå et æg ud oven på.

Læg 2-3 brunchpølser på hver.

Kom panden i en forvarmet ovn ved 200 grader og bag i 12-15 minutter.

Tag panden ud når den er færdig og pynt med persille og skiver af en halv avokado.

Her har vi brugt Chorizobrunchpølser, men du kan også bruge en af vores andre brunchpølser.

 

Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Del denne opskrift