Brunchspyd med persilledip

Samlet tid ca. 25 minutter

Små brunchspyd med brunchpølser, mango og tomat er en farverig og smagfuld brunchsnack, der både pynter på bordet og er nem at servere. Det søde fra mangoen og tomaten og det krydrede fra pølserne spiller perfekt sammen. Og med en frisk persilledip ved siden af får du en snack, der både passer til morgenbordet, til salat og brød eller som en lille hapser i madpakken.

Brunchspyd med persilledip
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

  • 12brunchpølser
  • 1mango
  • 10cherrytomater
  • Tandstikkere eller små træspyd
  • 2dl creme fraiche eller græsk yoghurt
  • 1lille håndfuld persille
  • 1tsk. dijonsennep
  • 1fed hvidløg
  • 0.5citron (skal og saft)
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Rist brunchpølserne på en pande, til de er gyldne og gennemvarme.
  2. Skær mangoen i små stykker og halver cherrytomaterne.
  3. Sæt skiftevis pølse og mango/tomat på små spyd eller tandstikkere. Stil dem i et glas eller anret på et fad.
  4. Rør creme fraiche eller græsk yoghurt sammen med hakket persille, dijonsennep, hvidløg, citronskal og -saft. Smag til med salt og peber.
  5. Servér spyddene med persilledippen ved siden af – perfekt som tilbehør til en salat med brød, som snack på brunchbordet eller som en lille, anderledes forret.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift