Pølsehorn med asparges

Samlet tid ca. 30 minutter

Pølsehorn med asparges er en nem og lækker idé til både morgenmad, brunchbordet og madpakken. Her får du en opskrift, hvor saftige slagterpølser bliver svøbt i dej sammen med grønne asparges, friske krydderurter og drysset med sesam og havsalt. En velsmagende kombination, der er lige så god til den lille sult som til morgenmad eller skovtur.

Pølsehorn med asparges
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 8brunchpølser
  • 1rulle færdig dej til pølsehorn
  • 8grønne asparges
  • 1æg til pensling
  • Frisk rosmarin eller timian
  • Sesam
  • Havsalt

Fremgangsmåde

  1. Skyl og knæk enderne af de grønne asparges. Skyl og hak de friske krydderurter groft.
  2. Rul dejen ud og skær den i 8 strimler, ca. 3 cm brede.
  3. Læg én brunchpølse og én asparges på hver dejstrimmel. Drys lidt rosmarin og timian over, og rul dejen omkring. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Pensl de indpakkede pølser med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø og lidt havsalt.
  5. Bag i en forvarmet ovn ved 200 °C (varmluft) i ca. 15-18 minutter, eller til de er gyldne og gennembagte.
  6. Nyd dem lune direkte fra ovnen eller lad dem køle af og tag dem med i madpakken. De smager skønt både varme og kolde.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift