Æggekage med brunchpølser

Samlet tid ca. 30 minutter
Her har du en nem og lækker opskrift på æggekage i ovnen, drys med lidt grønt og server sprøde Slagter Brunchpølser til. Perfekt start på dagen.
Æggekage med brunchpølser
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

12æg

1tsk. fennikelfrø

2dl piskeføde

Salt

Peber

Purløg

1pakke Brunchpølser

Fremgangsmåde

Slå æg ud i en blender sammen med frø og fløde, salt og peber.

Blend.

Kom massen i en pande og kom panden i ovnen på 200 grader til masssen har sat sig.

Imens steges pølserne ved meget lav varme på en pande til de får en fin mørk stribe på siden.

Hak purløg.

Tag æggekagen ud af ovnen drys purløg på og server sammen med de lækre stegte brunchpølser.

Opskriften indeholder:
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Slagter Brunchpølser

Se mere
Del denne opskrift