Æggekage med brunchpølser
Samlet tid ca. 30 minutter
Her har du en nem og lækker opskrift på æggekage i ovnen, drys med lidt grønt og server sprøde Slagter Brunchpølser til. Perfekt start på dagen.
Æggekage med brunchpølser
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 12æg
- 1tsk. fennikelfrø
- 2dl piskeføde
- Salt
- Peber
- Purløg
- 1pakke Brunchpølser
Fremgangsmåde
- Slå æg ud i en blender sammen med frø og fløde, salt og peber.
- Blend.
- Kom massen i en pande og kom panden i ovnen på 200 grader til masssen har sat sig.
- Imens steges pølserne ved meget lav varme på en pande til de får en fin mørk stribe på siden.
- Hak purløg.
- Tag æggekagen ud af ovnen drys purløg på og server sammen med de lækre stegte brunchpølser.
Opskriften indeholder:
Slagter Brunchpølser
Se mere
Del denne opskrift