Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Samlet tid ca. 29 minutter
Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.
Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Ingredienser
1pakke kålpølser fra Slagter Lampe
Grovkornet sennep
1.5kg små nye kartofler
1dl cremefraiche
1dl mayonaise
1dl hakket persille
1dl fintskåret purløg, forårsløg eller ramsløg
Lidt sennep
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kartoffelsalat
Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressigen skal have lidt “bid”.
Bland forsigtigt kartoflerne i dressingen og stil salaten på køl indtil den skal serveres.
Kålpølser
Grill pølserne til de er gennemvarme. Server pølserne med kartoffelsalaten og en god sennep.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift