Grillede kålpølser med bønnesalat
Samlet tid ca. 45 minutter
Grill kålpølsen til den karameliserer på grillen, der går ca. 20 minutter og server en nem bønnesalat med sommerens spinat og asparges.
Grillede kålpølser med bønnesalat
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Ingredienser
- 4kålpølser
- 1håndfuld spinatblade
- 2stænger bladselleri
- 5grønne asparges
- 2dl sorte bønner
- 100g feta
- 1dl olie
- 0.25dl citronsaft
Fremgangsmåde
- Kog pølserne i ca. 5 minutter. Grill nu pølserne over svag varme til de er gyldne. Du kan også grille kålpølser uden at koge dem først, så skal de have 20 minutter på grillen.
- Blancher asparges i kogende vand og skyl spinaten grundigt.
- Skyl også de kogte sorte bønner i koldt vand.
- Skær bladselleri og asparges i mundrette stykker.
- Vend dressingen i spinat, bladselleri, asparges med smuldret feta og bønner.
- Server de grillede pølser med den lækre bønnesalat.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift