Grillede kartofler og asparges

Samlet tid ca. 40 minutter

Der er få ting, der dufter mere af sommer end grillede grøntsager. De sprøde kartofler, saftige asparges og friske krydderurter er et perfekt match til en god grillpølse i ægte slagterkvalitet. Denne opskrift på grillede grøntsager med olie-eddike-dressing er enkel, hurtig og fuld af smag – lige som det skal være, når maden serveres direkte fra grillen.

Grillede kartofler og asparges
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

  • 500g små kartofler
  • 1bdt grønne asparges
  • 3spsk. olivenolie
  • 1spsk. hvidvinseddike
  • 1tsk. dijonsennep
  • 1tsk. honning
  • Salt & peber
  • Friskhakkede krydderurter (fx persille, purløg og dild)
  • 4Hertug frankfurter

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er næsten møre – ca. 10 minutter.
  2. Knæk enderne af aspargesene.
  3. Vend kartofler og asparges i lidt olie og grill dem, til de får farve og grillstriber.
  4. Grill Hertug frankfurter til de bliver gyldne og er gennemvarme.
  5. Rør en dressing af olivenolie, eddike, sennep, honning, salt og peber.
  6. Vend de varme grøntsager i dressingen, og drys med masser af friske krydderurter.
  7. Server straks til de grillede Hertug frankfurtere.
Opskriften indeholder:
Hertugfrankfurter grillepølser fra Slagter Lampe
Hertugfrankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift