Bagte kartofler med sursød sauce
Samlet tid ca. 50 minutter
Gør dine ovnbagte kartofler ekstra lækre med en sursød sauce, der balancerer sødme og syrlighed på bedste vis. Denne opskrift er nem og enkel at følge og sikrer sprøde kartofler med masser af smag. De sprøde kartofler passer godt som tilbehør til både hverdag og fest - og især til en grillpølse i slagterkvalitet.
Bagte kartofler med sursød sauce
Ingredienser
1kg kartofler
3store rødløg
2spsk. olivenolie
2spsk. æbleeddike
1tsk. honning
Salt & peber
Fremgangsmåde
Vask kartoflerne grundigt og halver på langs.
Fordel kartoflerne på en bageplade og bag dem i 30-40 minutter. Tiden afhænger af kartoflernes størrelse og din ovn, men kartoflerne skal være gyldne og sprøde.
Hak rødløgene fint og bland med olivenolie, æbleeddike og honning. Smag til med salt og peber.
Vend de ovnbagte kartofler med saucen.
Server sursød kartoflerne til en grillet pølse. Vi har serveret dem til vores bacon-ramsløg frankfurter, som smager skønt til.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift