Bagte kartofler med sursød sauce

Samlet tid ca. 50 minutter

Gør dine ovnbagte kartofler ekstra lækre med en sursød sauce, der balancerer sødme og syrlighed på bedste vis. Denne opskrift er nem og enkel at følge og sikrer sprøde kartofler med masser af smag. De sprøde kartofler passer godt som tilbehør til både hverdag og fest - og især til en grillpølse i slagterkvalitet.

Bagte kartofler med sursød sauce
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
50 min.
Opskriften indeholder
Bacon-Ramsløg frankfurter

Ingredienser

1kg kartofler

3store rødløg

2spsk. olivenolie

2spsk. æbleeddike

1tsk. honning

Salt & peber

Fremgangsmåde

Vask kartoflerne grundigt og halver på langs.

Fordel kartoflerne på en bageplade og bag dem i 30-40 minutter. Tiden afhænger af kartoflernes størrelse og din ovn, men kartoflerne skal være gyldne og sprøde.

Hak rødløgene fint og bland med olivenolie, æbleeddike og honning. Smag til med salt og peber.

Vend de ovnbagte kartofler med saucen.

Server sursød kartoflerne til en grillet pølse. Vi har serveret dem til vores bacon-ramsløg frankfurter, som smager skønt til.

Opskriften indeholder:
Frankfurter grillpølse med bacon og ramsløg
Bacon-Ramsløg frankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift