Grillet Frankfurter med feta creme og melonsalat
Samlet tid ca. 30 minutter
Den traditionelle frankfurter er rigtig god på grillen og gør sig godt en sommeraften med en frisk melonsalat og fetacreme
Grillet Frankfurter med feta creme og melonsalat
Ingredienser
300g vandmelon i tern
2røde æbler
1dl ristede græskarkerner
1spsk. hørfrø
1stk. grøn chili
0.25agurk
Selleri topskud
1dl granatæblekerner
Salt og peber
Fremgangsmåde
Rist græskarkerner på tør pande. Skyl og skræl grønt og frugt.
Skær vandmelon, æble og agurk i tern. Skær chili i skiver.
Bland frugt og grønt, kerner og frø sammen og krydr med salt og peber.
Til salaten serveres en feta creme, der laves af
4 dl hytteost
200 g god feta
1/2 fed hvidløg
Salt og peber
Rør alle ingredienser sammen og smag til med lidt knust hvidløg.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift