Grillet kålpølse og spidskål med øl

Samlet tid ca. 36 minutter

Her er et hurtigt tip til lækkert tilbehør til de grillede kålpølser. Spidskålen får en lækker sødme, når den grilles og den mørke øl giver en ekstra dimension til smagen. Prøv selv.

Grillet kålpølse og spidskål med øl
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
36 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

2pk. Slagter Lampe Kålpølser

2spidskål

1citron

1mørk øl

1dl olivenolie

1håndfuld valnødder grov hakket

Friske hindbær efter lyst.

Salt og peber.

Fremgangsmåde

Start grillen.

Spidskål ordnes og halveres. Sennep og olien røres sammen.

Når grillen er varm, grilles spidskål og halve citroner på skærefladen.

Kålpølserne lægges på grillen ude ved kanten.

Vend pølserne en gang imellem. Men de må meget gerne ligge og karamellisere.

Når spidskålen har fået en flot mørk farve, vendes kålen, og lidt mørk øl hældes over kålen. Dette gøres en gang imellem, så øllet sætter sig i smagen.

Når citronerne er mørke, presses saften ned i sennepsolien og smages til med salt og peber.

Når kålen er blød og færdig grillet, anrettes den på et fad.

Passende mængde sennepsdressing tilsættes med en ske, og valnødder og hindbær drysses ud over.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift