fbpx Menu

Kartoffelsalat m. chorizopølse

4 Pers.

1,5 kg små nye kartofler
150 g chorizopølse
2 spsk. olie
1 rød peberfrugt
1 dl soltørrede tomater
1 romainesalat
1/2 agurk
2 tomater
1 rødløg
100 g oliven
Salt og peber 

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem i passende stykker. Skær chorizopølse i skiver. Steg skiverne i på en tør pande ved middel varme, til de begynder at tage farve og blive lettere sprød. Tag af varmen.

Skyl peberfrugt og skær den i grove stykker. Steg peberfrugtstykkerne i olie til de er helt møre. Tag af varmen.

Skyl romainesalat, agurk og tomater.

Skær salaten i strimler. Halver agurken og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurk og rødløg i skiver og tomater i både.

Bland alle dele sammen og vend med oliven.

Blend den stegte peberfrugt og sammen med soltørrede tomater indtil jævn konsistens.

Smag til med salt, peber og evt. lidt eddike og vend den i kartoffelsalaten.

Her har vi serveret Kyllingepølse m. ost og jalapeños til.
Grill kyllingepølserne på grillen ca. 2-3 minutter på hver side. (Kommer lidt an på hvor varm din grill er, så hold øje med dem).

! i
Designed by fingerspitz*