Kartoffelsalat med chorizopølse

Samlet tid ca. 40 minutter
En spændende kartoffelsalat med soltørrede tomater og chorizopølse, der passer til alle slags pølser. Her har vi serveret Kyllingepølser m. ost og jalapeños til.
Kartoffelsalat med chorizopølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

1.5kg små nye kartofler

150g chorizopølse

2spsk. olie

1rød peberfrugt

1dl soltørrede tomater

1romainesalat

0.5agurk

2tomater

1rødløg

100g oliven

Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem i passende stykker. Skær chorizopølse i skiver. Steg skiverne i på en tør pande ved middel varme, til de begynder at tage farve og blive lettere sprød. Tag af varmen.

Skyl peberfrugt og skær den i grove stykker. Steg peberfrugtstykkerne i olie til de er helt møre. Tag af varmen.

Skyl romainesalat, agurk og tomater.

Skær salaten i strimler. Halver agurken og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurk og rødløg i skiver og tomater i både.

Bland alle dele sammen og vend med oliven.

Blend den stegte peberfrugt og sammen med soltørrede tomater indtil jævn konsistens.

Smag til med salt, peber og evt. lidt eddike og vend den i kartoffelsalaten.

Her har vi serveret Kyllinge Grillpølse til. Grill kyllingepølserne på grillen ca. 2-3 minutter på hver side.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift