Hotdog med Chili Emmentaler

Samlet tid ca. 25 minutter

Prøv at lave en lækker hotdog med vores grillpølser, det bliver en succes. Her har vi lavet en mexicansk inspireret hotdog, der vækker dine smagsløg.

Hotdog med Chili Emmentaler
Forberedelsestid
5 min.
Samlet tid
25 min.
Opskriften indeholder
Chili frankfurter

Ingredienser

4stk. Slagter Lampe Chili Emmentaler

4hotdogbrød

2spsk. taco sauce

75g revet cheddar ost

1dl syltet jalapenos

4tsk. hot chili sauce

1knsp. chiliflager

1dl cremefraiche

Fremgangsmåde

Steg grillpølserne ved svag varme ca. 10 minutter. Husk at vende dem ofte på grillen og læg dem i siden af grillen.

Skær et snit i toppen af brødet. Smør indersiderne med taco sauce og læg pølsen ned i brødet. Drys cheddar på og lad det smelte i ovn ved 225 grader i 4 minutter eller på indirekte grill. Top med jalapenos, hot chili sauce og chiliflager.

Pynt evt. med løgkarse fra skoven.

Opskriften indeholder:
Chili frankfurter grillpølse
Chili frankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift