Hotdog med Chili Emmentaler
Samlet tid ca. 25 minutter
Prøv at lave en lækker hotdog med vores grillpølser, det bliver en succes. Her har vi lavet en mexicansk inspireret hotdog, der vækker dine smagsløg.
Hotdog med Chili Emmentaler
Ingredienser
4stk. Slagter Lampe Chili Emmentaler
4hotdogbrød
2spsk. taco sauce
75g revet cheddar ost
1dl syltet jalapenos
4tsk. hot chili sauce
1knsp. chiliflager
1dl cremefraiche
Fremgangsmåde
Steg grillpølserne ved svag varme ca. 10 minutter. Husk at vende dem ofte på grillen og læg dem i siden af grillen.
Skær et snit i toppen af brødet.
Smør indersiderne med taco sauce og læg pølsen ned i brødet.
Drys cheddar på og lad Cheddar smeltes i ovn ved 225 grader i 4 minutter eller på indirekte grill.
Top med jalapenos, hot chili sauce og chiliflager
Pynt evt. med løgkarse fra skoven.
Opskriften indeholder:
Chili-Emmentaler Frankfurter
Se mere
Del denne opskrift