Hotdog med Chili Emmentaler
Samlet tid ca. 25 minutter
Prøv at lave en lækker hotdog med vores grillpølser, det bliver en succes. Her har vi lavet en mexicansk inspireret hotdog, der vækker dine smagsløg.
Hotdog med Chili Emmentaler
Forberedelsestid
5 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
25 min.
Ingredienser
- 4stk. Slagter Lampe Chili Emmentaler
- 4hotdogbrød
- 2spsk. taco sauce
- 75g revet cheddar ost
- 1dl syltet jalapenos
- 4tsk. hot chili sauce
- 1knsp. chiliflager
- 1dl cremefraiche
Fremgangsmåde
- Steg grillpølserne ved svag varme ca. 10 minutter. Husk at vende dem ofte på grillen og læg dem i siden af grillen.
- Skær et snit i toppen af brødet. Smør indersiderne med taco sauce og læg pølsen ned i brødet. Drys cheddar på og lad det smelte i ovn ved 225 grader i 4 minutter eller på indirekte grill. Top med jalapenos, hot chili sauce og chiliflager.
- Pynt evt. med løgkarse fra skoven.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift