Hotdog med Oksedrenge og bearnaisemayo

Samlet tid ca. 30 minutter

Oksekød og bearnaise er altid en lækker kombination. Vi har lavet en hotdog med vores Oksedrenge, som er lavet af nøje udvalgt oksekød. Toppet med bearnaisemayo, sprøde cornichoner og frisk estragon.

Hotdog med Oksedrenge og bearnaisemayo
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 8Oksedrenge
  • 8brød
  • 400g mayonnaise
  • 2tsk. sennep
  • 2spsk. bearnaise essens
  • Citronsaft
  • Frisk estragon
  • Salt & peber
  • 100g cornichoner

Fremgangsmåde

  1. Bland mayonnaise med sennep og bearnaise essens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  2. Hak lidt frisk estragon og vend i bearnaisemayonnaisen. Hvis du har en rest bearnaisesauce, kan du blande din mayonnaise med resterne, så har du en nem bearnaisemayo.
  3. Skær cornichonerne i skiver.
  4. Steg eller grill pølserne til de er gyldenbrune.
  5. Lun brødet og anret med pølse, bearnaisemayo og toppet med cornichoner og frisk estragon.
Opskriften indeholder:
Oksedrenge grillpølser fra Slagter Lampe
Oksedrenge

1080 G | 159 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift