Hotdog med Oksedrenge og bearnaisemayo

Samlet tid ca. 30 minutter
Oksekød og bearnaise er altid en lækker kombination. Vi har lavet en hotdog med vores Oksedrenge, som er lavet af nøje udvalgt oksekød. Toppet med bearnaisemayo, sprøde cornichoner og frisk estragon.
Hotdog med Oksedrenge og bearnaisemayo
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Oksedrenge

Ingredienser

8Oksedrenge

8brød

400g mayonnaise

2tsk. sennep

2spsk. bearnaise essens

Citronsaft

Frisk estragon

Salt & peber

100g cornichoner

Fremgangsmåde

Bland mayonnaise med sennep og bearnaise essens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Hak lidt frisk estragon og vend i bearnaisemayonnaisen. Hvis du har en rest bearnaisesauce, kan du blande din mayonnaise med resterne, så har du en nem bearnaisemayo.

Skær cornichonerne i skiver.

Steg eller grill pølserne til de er gyldenbrune.

Lun brødet og anret med pølse, bearnaisemayo og toppet med cornichoner og frisk estragon.

Opskriften indeholder:
Oksedrenge grillpølser fra Slagter Lampe
Oksedrenge

1080 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift