Hvedekernesalat med knoldselleri og nødder
Samlet tid ca. 45 minutter
Efterårets rodfrugter er lækre ingredienser i din salat, vi har her garneret salaten med nødder og bagte knoldselleristave, der sammen med den syrlige dressing er virkelig lækker.
Hvedekernesalat med knoldselleri og nødder
Ingredienser
1pk. Oksedrenge
400g knoldselleri i tynde stave
50g hasselnøddeflager
1dl hakket persille
1/2 dl æbleeddike
1/2 dl olivenolie
4dl kogte hvedekerner
200g revet gulerod
Fremgangsmåde
Kog hvedekernerne efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
Skær knoldselleri i tynde stave og læg stavene på bageplade med bagepapir.
Sæt knoldselleristavene i opvarmet ovn ved 250 grader i 10 minutter. Efter 10 minutter tilsættes hasselnøddeflager, og der skrues ned på 180 grader i yderligere 10 minutter.
Rist Oksedrenge ved lav varme i 15 minutter på en pande.
Vend hakket persille, æbleeddike, olivenolie sammen med hvedekernerne og fordel dressingen godt.
Tilsæt revet gulerod og herefter varm knoldselleri med hasselnød.
Nyd salaten med ristede Oksedrenge.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift