Selleri fritter med bearnaise mayo

Samlet tid ca. 30 minutter

Danmarks Bedste Grillpølse – Cheese BBQ Frankfurter gør sig godt med sellerifritter og en hjemmerørt mayo med hakket, frisk estragon, så kan sommeren bare komme an.

Selleri fritter med bearnaise mayo
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Cheese BBQ Frankfurter

Ingredienser

2knoldselleri

2l olie

Salt

4æggeblommer

6dl olie

4spsk. sennep

Salt

2spsk. eddike

Frisk estragon

Fremgangsmåde

Skræl de to knoldselleri og skær dem i stave.

Hæld olien op i en gryde og varm den op ca. 190 grader, steg selleri i den varme olie. Lad fritterne dryppe af på køkkenrulle og drys med salt. Server selleri fritter med grillet Cheese BBQ Frankfurter.

Pisk æggeblommer med salt og tilsæt derefter eddike og sennep under piskning. Herefter piskes olien i. Så er der mayonnaise.

Bland mayonnaisen med hakket frisk estragon, og du har en lækker bearnaise mayonnaise.

Grundmayonnaisen kan også fint blandes med sesam olie og chili pasta, så du får en lækker chili mayo til dine fritter.

Opskriften indeholder:
Cheese barbecue frankfurter
Cheese BBQ Frankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift