Rustik hotdog m. Hertug Frankfurter
Samlet tid ca. 25 minutter
Prøv en spændende hotdog med brioche pølsebrød, svampe og løgkompot.
Rustik hotdog m. Hertug Frankfurter
Ingredienser
4stk. Slagter Lampe Hertug Frankfurter
4stk. brioche pølsebrød
4spsk. grovkornet sennep
1chia spire
1stort rødløg
150g svampe
2spsk. rørsukker
1spsk. rødvinseddike
Salt og peber
Fremgangsmåde
Pil løget og skær i skiver.
Sauter løgskiverne på en varm pande med rørsukker til det karameliserer, tilsæt eddike og kog ind.
Rist svampe med og det hele smages til med salt og peber.
Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.
Skær et snit i toppen af brødet.
Smør brødet med sennep, top med svampe løg kompotten.
Og læg en lille håndfuld spire på.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift