Rustik hotdog med Hertug Frankfurter
Samlet tid ca. 25 minutter
Prøv en spændende og rustik hotdog med brioche pølsebrød, vores Hertug Frankfurter, svampe og løgkompot.
Rustik hotdog med Hertug Frankfurter
Forberedelsestid
5 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
25 min.
Ingredienser
- 4stk. Slagter Lampe Hertug Frankfurter
- 4stk. brioche pølsebrød
- 4spsk. grovkornet sennep
- 1chia spire
- 1stort rødløg
- 150g svampe
- 2spsk. rørsukker
- 1spsk. rødvinseddike
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Pil løget og skær i skiver.
- Sauter løgskiverne på en varm pande med rørsukker til det karamelliserer, tilsæt eddike og kog ind.
- Rist svampe med og smag det hele til med salt og peber.
- Grill pølserne ved svag varme til de er gyldenbrune og gennemvarme.
- Skær et snit i toppen af brødet.
- Smør brødet med sennep, top med svampe og løgkompotten. Pynt med en lille håndfuld spirer.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift