Rustik hotdog med Hertug Frankfurter

Samlet tid ca. 25 minutter
Prøv en spændende hotdog med brioche pølsebrød, svampe og løgkompot.
Rustik hotdog med Hertug Frankfurter
Forberedelsestid
5 min.
Samlet tid
25 min.
Opskriften indeholder
Hertugfrankfurter

Ingredienser

4stk. Slagter Lampe Hertug Frankfurter

4stk. brioche pølsebrød

4spsk. grovkornet sennep

1chia spire

1stort rødløg

150g svampe

2spsk. rørsukker

1spsk. rødvinseddike

Salt og peber

Fremgangsmåde

Pil løget og skær i skiver.
Sauter løgskiverne på en varm pande med rørsukker til det karameliserer, tilsæt eddike og kog ind.
Rist svampe med og det hele smages til med salt og peber.

Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.

Skær et snit i toppen af brødet.

Smør brødet med sennep, top med svampe løg kompotten.

Og læg en lille håndfuld spire på.

Opskriften indeholder:
Hertugfrankfurter grillepølser fra Slagter Lampe
Hertugfrankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift