Quinoasalat med kikærter
Samlet tid ca. 30 minutter
Fyldig og velsmagende quinoasalat med friske grøntsager og krydderurter, som kan bruges til både hverdagsaftener, festlige begivenheder og i madpakken. Vi har serveret vores Sønderjyske Grillpølse til, som tilføjer en god krydret og røget smag.
Quinoasalat med kikærter
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 2dl sort quinoa
- 1ds kikærter
- 2tomater
- 1/4 agurk
- 1/2 dl bredbladet persille
- 1dl mynteblade
- 1spsk. tahin
- 1/2 dl peanuts
- Salt & peber
- 8Sønderjyske Grillpølser
Fremgangsmåde
- Kog quinoa efter anvisning på pakken.
- Dræn kikærter for væde.
- Skær tomater og agurk i små tern.
- Hak bredbladet persille og mynte.
- Vend alle ingredienserne sammen med tahin og peanuts i en skål. Smag til med salt og peber.
- Grill de Sønderjyske Grillpølser og server med quinoasalaten.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift