Quinoasalat med kikærter

Samlet tid ca. 30 minutter

Fyldig og velsmagende quinoasalat med friske grøntsager og krydderurter, som kan bruges til både hverdagsaftener, festlige begivenheder og i madpakken. Vi har serveret vores Sønderjyske Grillpølse til, som tilføjer en god krydret og røget smag.

Quinoasalat med kikærter
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 2dl sort quinoa
  • 1ds kikærter
  • 2tomater
  • 1/4 agurk
  • 1/2 dl bredbladet persille
  • 1dl mynteblade
  • 1spsk. tahin
  • 1/2 dl peanuts
  • Salt & peber
  • 8Sønderjyske Grillpølser

Fremgangsmåde

  1. Kog quinoa efter anvisning på pakken.
  2. Dræn kikærter for væde.
  3. Skær tomater og agurk i små tern.
  4. Hak bredbladet persille og mynte.
  5. Vend alle ingredienserne sammen med tahin og peanuts i en skål. Smag til med salt og peber.
  6. Grill de Sønderjyske Grillpølser og server med quinoasalaten.
Opskriften indeholder:
Sønderjysk grillpølse

960 G | 89 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift