Rustik hotdog med Hertug Frankfurter
Samlet tid ca. 25 minutter
Prøv en spændende og rustik hotdog med brioche pølsebrød, vores Hertug Frankfurter, svampe og løgkompot.
Rustik hotdog med Hertug Frankfurter
Ingredienser
4stk. Slagter Lampe Hertug Frankfurter
4stk. brioche pølsebrød
4spsk. grovkornet sennep
1chia spire
1stort rødløg
150g svampe
2spsk. rørsukker
1spsk. rødvinseddike
Salt og peber
Fremgangsmåde
Pil løget og skær i skiver.
Sauter løgskiverne på en varm pande med rørsukker til det karamelliserer, tilsæt eddike og kog ind.
Rist svampe med og smag det hele til med salt og peber.
Grill pølserne ved svag varme til de er gyldenbrune og gennemvarme.
Skær et snit i toppen af brødet.
Smør brødet med sennep, top med svampe og løgkompotten. Pynt med en lille håndfuld spirer.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift