Snobrød på grill

Samlet tid ca. 70 minutter

Udnyt eftervarmen på grillen og bag de lækreste indbagte pølser a al snobrød til hygge eller madpakken i morgen. Dejen laves i forvejen og hæver en time før den skal på grillen.

Snobrød på grill
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
50 min.
Samlet tid
70 min.

Ingredienser

  • 1pakke Slagter Lampe Grillpølser
  • 300g mel
  • 150g havregryn
  • 3dl sødmælk eller kærnemælk
  • 50g gær
  • 1tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken og rør gær ud i den lunkne væske. Bland øvrige ingredienser sammen i skål og rør mælken i.
  2. Dæk skålen med et viskestykke og lad dejen hæve lunt i 30-60 min.
  3. Rul dejen om pølserne – evt. med ketchup
  4. Bages på grillens eftervarme under låg ca. 12 – 15 min.
Opskriften indeholder:
Kyllinge grillpølser
Kyllinge Grillpølse

960 G | 139 DKK

Læg i kurv
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift