Snobrød på grill
Samlet tid ca. 70 minutter
Udnyt eftervarmen på grillen og bag de lækreste indbagte pølser a al snobrød til hygge eller madpakken i morgen. Dejen laves i forvejen og hæver en time før den skal på grillen.
Snobrød på grill
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
50 min.
Samlet tid
70 min.
Ingredienser
- 1pakke Slagter Lampe Grillpølser
- 300g mel
- 150g havregryn
- 3dl sødmælk eller kærnemælk
- 50g gær
- 1tsk. salt
Fremgangsmåde
- Lun mælken og rør gær ud i den lunkne væske. Bland øvrige ingredienser sammen i skål og rør mælken i.
- Dæk skålen med et viskestykke og lad dejen hæve lunt i 30-60 min.
- Rul dejen om pølserne – evt. med ketchup
- Bages på grillens eftervarme under låg ca. 12 – 15 min.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift