Sønderjysk grillpølse med gulerodspuré

Samlet tid ca. 25 minutter

Vores Sønderjysk Grillpølse og Kålpølse har en god røget smag, som bliver ekstra god på grillen. Server en lækker puré til pølserne sammen med langtidsbagte rødløg.

Sønderjysk grillpølse med gulerodspuré
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
25 min.
Opskriften indeholder
Sønderjysk grillpølse

Ingredienser

4skrællede gulerødder

3dl vand

1dl eddike

Salt

Chiliflager

0.5dl citronsaft

Fremgangsmåde

Skær gulerødderne i små stykker og kog dem i vand og eddike ca. 15 min. til de er så møre, at de kan blendes. Brug evt. lidt af vandet og smag til med salt, chiliflager og citron.

Server gulerodspuré sammen med langtidsbagte rødløg til vores Sønderjyske Grillpølse eller grillet Kålpølse.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk grillpølse

960 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift