Hotdog med Jalapeños Frankfurter og salsa
Samlet tid ca. 30 minutter
Prøv en rustik hotdog med ciabattabrød, delikate Jalapeños Frankfurtere, hjemmelavet salsa og lune taco chips. En lækker smagsoplevelse, der varmer godt i munden.
Hotdog med Jalapeños Frankfurter og salsa
Ingredienser
8stk. Jalapeños Frankfurter
8brød
6dl. taco chips
3tomater
1lille rødløg
1fed hvidløg
2spsk. limesaft
Revet skal af 1 lime
0.5dl hakket frisk koriander
1avocado
Salt & peber
Fremgangsmåde
Skyl tomaterne, fjern blomsten og hak dem groft.
Hak røgløget fint og bland sammen med tomaterne. Tilføj et knust fed hvidløg og skal og saft fra lime.
Tilsæt hakket koriander lige før servering og smag til med salt og peber.
Hak avocadoen i grove stykker.
Lun taco chips, så de er sprøde og lækre.
Steg eller grill pølserne til de er gyldenbrune.
Lun brødet. Brug gerne et groft ciabattabrød, som skæres, så det passer med pølsens længde.
Anret brødet med pølse, salsa, avocado og toppet med knuste taco chips.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift