Hotdog med Jalapeños Frankfurter og salsa

Samlet tid ca. 30 minutter

Prøv en rustik hotdog med ciabattabrød, delikate Jalapeños Frankfurtere, hjemmelavet salsa og lune taco chips. En lækker smagsoplevelse, der varmer godt i munden.

Hotdog med Jalapeños Frankfurter og salsa
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Jalapeños Frankfurter

Ingredienser

8stk. Jalapeños Frankfurter

8brød

6dl. taco chips

3tomater

1lille rødløg

1fed hvidløg

2spsk. limesaft

Revet skal af 1 lime

0.5dl hakket frisk koriander

1avocado

Salt & peber

Fremgangsmåde

Skyl tomaterne, fjern blomsten og hak dem groft.

Hak røgløget fint og bland sammen med tomaterne. Tilføj et knust fed hvidløg og skal og saft fra lime.

Tilsæt hakket koriander lige før servering og smag til med salt og peber.

Hak avocadoen i grove stykker.

Lun taco chips, så de er sprøde og lækre.

Steg eller grill pølserne til de er gyldenbrune.

Lun brødet. Brug gerne et groft ciabattabrød, som skæres, så det passer med pølsens længde.

Anret brødet med pølse, salsa, avocado og toppet med knuste taco chips.

Opskriften indeholder:
Jalapeños Frankfurter

1250 G | 139 DKK

Del denne opskrift