Rustik hotdog med kålpølse

Samlet tid ca. 25 minutter

Prøv denne lækre rustikke kombination af baguette, kålpølse og svampestuvning, der er helt perfekt til en vinteraften med hygge og så er den nem at lave.

Rustik hotdog med kålpølse
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
25 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

2stk baguette à ca. 20 cm

4stk. kålpølse

250g svampe

1dl piskefløde

Salt og peber

Fremgangsmåde

Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.

Varm 2 flutes og del hver i 2 stykker og lav et snit i toppen af brødet.

Steg svampe og tilsæt fløde, lad det koge ind.

Smag til med salt og peber.

Læg pølsen i brødet, top med flødestuvet svampe.

Tip: Lav evt. svampestuvningen i forvejen, så den bare skal varmes op.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift