Æbleflæsk med chorizo

Samlet tid ca. 40 minutter
Æbleflæsk er lækkert på julebordet, her har vi erstattet baconen med vores Tapas Chorizopølse. Chorizopølsens krydrede smag gør sig godt med æble, løg og peberrod.
Æbleflæsk med chorizo
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

200g chorizopølse

4løg

1kg syrlige æbler

1potte frisk rosmarin

1spsk. æbleeddike

1spsk. revet peberrod

Fremgangsmåde

Skær løg i tynde ringe, skær æblerne i både og fjern kernehusene.

Bland løg, æblebåde og timian og læg det i en bradepande.

Steg æbler i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Skær pølsen ud i tynde skiver og placer dem over bradepanden på en rist og steg yderlig i 10 minutter.

Vend pølse og æbler sammen.

Ovne er forskellige, så tjek om det skal have lidt mere eller mindre.

Smag æblerne til med æbleeddike og lidt peberrod og server det koldt

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift