Æbleflæsk m. chorizo
Samlet tid ca. 40 minutter
Æbleflæsk er lækkert på julebordet, her har vi erstattet baconen med vores Tapas Chorizopølse, du kan også bruge ØKO Chorizo HOT. Chorizopølsens krydrede smag gør sig godt med æble, løg og peberrod.
Æbleflæsk m. chorizo
Ingredienser
200g chorizopølse
4løg
1kg syrlige æbler
1potte frisk rosmarin
1spsk. æbleeddike
1spsk. revet peberrod
Fremgangsmåde
Skær løg i tynde ringe, skær æblerne i både og fjern kernehusene.
Bland løg, æblebåde og timian og læg det i en bradepande.
Steg æbler i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Skær pølsen ud i tynde skiver og placer dem over bradepanden på en rist og steg yderlig i 10 minutter.
Vend pølse og æbler sammen.
Ovne er forskellige, så tjek om det skal have lidt mere eller mindre.
Smag æblerne til med æbleeddike og lidt peberrod og server det koldt
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift