Løgkompot med appelsin

Samlet tid ca. 20 minutter
Løgkompot er lækkert tilbehør til julemaden og julefrokosten. Noten fra appelsin giver en delikat smag til sødmen fra løg og den skarpe balsamico eddike. Her har vi serveret den til vores Julepølse m. appelsin, den passer også fint til julemedister, steg og ostebord.
Løgkompot med appelsin
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Julemedister

Ingredienser

900g løg i skiver

2tsk. ekstra jomfruolivenolie

2dl rørsukker

2dl balsamico eddike

1tsk. finthakket timian og rosmarin

Skrællen af 1/2 appelsin

1tsk. havsalt

1/2 tsk. kværnet peber

Fremgangsmåde

Pil løgene og skær i tynde skiver.

Varm olivenolie og løg i en sauterpande. Steg ved mellem høj temperatur under omrøring.

Steg indtil løgene er gyldne, ca. 10-15 minutter.

Tilsæt sukker og balsamico eddike og kog ind indtil det er fortykket og lidt sirup-agtigt.

 

Opskriften indeholder:
Julemedister

400 G | 34.95 DKK

Del denne opskrift