Røget mørbrad med trøffel mayo
Samlet tid ca. 25 minutter
Røget mørbrad med vagtelæg og trøffel mayonnaise er lækker som appetizer sammen med en kølig drik, passer godt ind i en tapasanretning og kan fint bruges som forret, hvis du serverer et par stykker på hver tallerken.
Røget mørbrad med trøffel mayo
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
25 min.
Ingredienser
- 1stk. røget mørbrad 200 g
- 18vagtelæg
- 1dl mayonnaise
- ca. 1/2 dl trøffelolie
- 4skiver surdejsbrød
- 50g kartoffelchips
Fremgangsmåde
- Kog vagtelæg i ca. 3 min. til de er hårdkogte og pil dem, når de er kølet af.
- Rør mayonnaise med trøffelolie, lidt ad gangen.
- Mayonnaisen må ikke være for syrlig, så tager den ikke imod trøffelsmagen.
- Rist skiver af surdejsbrød og skær mørbraden i tynde skiver.
- Anret skiver surdejsbrød med trøffelmayonnaise, kartoffelchips, skiver af røget mørbrad og halve vagtelæg.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift