Røget mørbrad med trøffel mayo

Samlet tid ca. 25 minutter

Røget mørbrad med vagtelæg og trøffel mayonnaise er lækker som appetizer sammen med en kølig drik, passer godt ind i en tapasanretning og kan fint bruges som forret, hvis du serverer et par stykker på hver tallerken.

Røget mørbrad med trøffel mayo
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

  • 1stk. røget mørbrad 200 g
  • 18vagtelæg
  • 1dl mayonnaise
  • ca. 1/2 dl trøffelolie
  • 4skiver surdejsbrød
  • 50g kartoffelchips

Fremgangsmåde

  1. Kog vagtelæg i ca. 3 min. til de er hårdkogte og pil dem, når de er kølet af.
  2. Rør mayonnaise med trøffelolie, lidt ad gangen.
  3. Mayonnaisen må ikke være for syrlig, så tager den ikke imod trøffelsmagen.
  4. Rist skiver af surdejsbrød og skær mørbraden i tynde skiver.
  5. Anret skiver surdejsbrød med trøffelmayonnaise, kartoffelchips, skiver af røget mørbrad og halve vagtelæg.
Opskriften indeholder:
Røget mørbrad

200 G | 49.95 DKK

Del denne opskrift