Wasabi mayo & crispy porrer
Samlet tid ca. 30 minutter
Her får du to hurtige tips til lækkert tilbehør til dit tapasbræt. Server de lidt tørre spegepølser sammen med oliven, chips, wasabi mayo og sprøde porrer skåret i tynde skiver.
Wasabi mayo & crispy porrer
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- Oksespegepølse
- Tapas Fennikelsalami
- Krosalami
- 1glas grønne oliven
- 200g kartoffelchips
- 1dl mayonnaise
- 0.5tsk. wasabi
- 1porre
- 1l olie
Fremgangsmåde
- Skær pølserne i mundrette stykker.
- Rør mayonnaise med wasabi.
- Skær porren i julienne og frituresteg dem sprøde.
- Server et bræt med pølser, oliven, chips, wasabi mayonnaise og crispy porrer.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift