Wasabi mayo & crispy porrer

Samlet tid ca. 30 minutter

Her får du to hurtige tips til lækkert tilbehør til dit tapasbræt. Server de lidt tørre spegepølser sammen med oliven, chips, wasabi mayo og sprøde porrer skåret i tynde skiver.

Wasabi mayo & crispy porrer
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • Oksespegepølse
  • Tapas Fennikelsalami
  • Krosalami
  • 1glas grønne oliven
  • 200g kartoffelchips
  • 1dl mayonnaise
  • 0.5tsk. wasabi
  • 1porre
  • 1l olie

Fremgangsmåde

  1. Skær pølserne i mundrette stykker.
  2. Rør mayonnaise med wasabi.
  3. Skær porren i julienne og frituresteg dem sprøde.
  4. Server et bræt med pølser, oliven, chips, wasabi mayonnaise og crispy porrer.
Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 169 DKK

Læg i kurv
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Krosalami

500 G | 69.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift