Wasabi mayo & crispy porrer
Samlet tid ca. 15 minutter
Her får du to hurtige tips til lækkert tilbehør til dit tapasbræt. Server de tørre økologiske spegepølser sammen med oliven, chips, wasabi mayo og sprøde porrer skåret i tynde skiver.
Wasabi mayo & crispy porrer
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
15 min.
Ingredienser
ØKO Oksespegepølse
ØKO Peber Salami
ØKO Urtesalami
1glas grønne oliven
200g kartoffelchips
1dl mayonnaise
0.5tsk. wasabi
1porre
1l olie
Fremgangsmåde
Skær pølserne i mundrette stykker, rør mayonnaise med wasabi.
Skær porrer i julienne og frituresteg dem sprøde.
Server et bræt med pølser, oliven, chips, wasabi mayonnaise og crispy porrer.
Opskriften indeholder:
Krosalami Skiveskåret
Se mere
Del denne opskrift