Wasabi mayo & crispy porrer

Samlet tid ca. 15 minutter
Her får du to hurtige tips til lækkert tilbehør til dit tapasbræt. Server de tørre økologiske spegepølser sammen med oliven, chips, wasabi mayo og sprøde porrer skåret i tynde skiver.
Wasabi mayo & crispy porrer
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
15 min.

Ingredienser

Oksespegepølse

Tapas Fennikelsalami

Krosalami

1glas grønne oliven

200g kartoffelchips

1dl mayonnaise

0.5tsk. wasabi

1porre

1l olie

Fremgangsmåde

Skær pølserne i mundrette stykker, rør mayonnaise med wasabi.

Skær porrer i julienne og frituresteg dem sprøde.

Server et bræt med pølser, oliven, chips, wasabi mayonnaise og crispy porrer.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Krosalami Skiveskåret

Se mere
Del denne opskrift