Stuvet spidskål

Samlet tid ca. 30 minutter

Stuvet spidskål er en klassisk ret med få ingredienser, der giver en cremet og mild smagsoplevelse. Perfekt som tilbehør til årets julebord, hvor den fyldige konsistens og let sødlige smag af kål skaber en lækker balance. Server den til årets julenyhed, Julepølse med appelsin. Den cremede kål og den fyldige pølse med et strejf af appelsin skaber en dejlig smagsoplevelse, der hører julen til.

Stuvet spidskål
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Julepølse med appelsin

Ingredienser

8Julepølser med appelsin

1grønt spidskål

50g smør

1fed hvidløg

1tsk. spidskommen

1nip revet muskat

2dl fløde

1citron

1appelsin

Salt & peber

Bredbladet persille til pynt

Fremgangsmåde

Del spidskål og fjern stokken. Skær kålen ud i grove stykker og sauter i smør.

Tilsæt hakket hvidløg, spidskommen og muskat.

Kom fløde i og kog op.

Riv citronskal og pres citronsaft i blandingen. Smag til med salt og peber.

Vend det hele godt sammen, indtil spidskålen er faldet lidt sammen.

Steg julepølser med appelsin på en tør pande i cirka 10-15 minutter, til de er gyldne.

Server det hele i små serveringsskåle med spidskål i bunden, en julepølse og pynt med appelsin fileter og bredbladet persille på toppen.

Opskriften indeholder:
Julepølse med appelsin

1000 G | 99 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift