Julemedister med rødkålssalat
Samlet tid ca. 25 minutter
Vores Julemedister har vundet guld i Danske Slagtermestres Fagkonkurrence “Danmarks Bedste Julemedister”. Prøv den lækre juleversion med allehånde og merian og server med en sprød rødkålssalat.
Julemedister med rødkålssalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
25 min.
Ingredienser
- 0.25lille rødkål
- 2appelsiner
- 50g tørret abrikos
- 1æble
- 100g valnødder
- 1spsk. olivenolie
- 1spsk. flydende honning
- Salt
- Skal og saft af 1 lime
Fremgangsmåde
- Snit kålen meget fint.
- Skær appelsinerne til filetter, abrikoserne i tern og æblet i tynde både.
- Hak nødderne groft. Vend det hele med olivenolie og flydende honning og smag til med salt og revet skal og saft fra lime.
- Det er vigtigt, at kålen bliver snittet meget fint.
- Server til stegt julemedister.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift