Julemedister med rødkålssalat

Samlet tid ca. 25 minutter

Vores Julemedister har vundet guld i Danske Slagtermestres Fagkonkurrence “Danmarks Bedste Julemedister”. Prøv den lækre juleversion med allehånde og merian og server med en sprød rødkålssalat.

Julemedister med rødkålssalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

  • 0.25lille rødkål
  • 2appelsiner
  • 50g tørret abrikos
  • 1æble
  • 100g valnødder
  • 1spsk. olivenolie
  • 1spsk. flydende honning
  • Salt
  • Skal og saft af 1 lime

Fremgangsmåde

  1. Snit kålen meget fint.
  2. Skær appelsinerne til filetter, abrikoserne i tern og æblet i tynde både.
  3. Hak nødderne groft. Vend det hele med olivenolie og flydende honning og smag til med salt og revet skal og saft fra lime.
  4. Det er vigtigt, at kålen bliver snittet meget fint.
  5. Server til stegt julemedister.
Opskriften indeholder:
Julemedister

400 G | 34.95 DKK

Del denne opskrift