Grønkålssalat med ristet bacon

Samlet tid ca. 45 minutter

Grønkålssalat er lækkert tilbehør til julemaden og ser godt ud på julebuffeten. De sprøde baconskiver gør det godt sammen med grønkål og druer og appelsin. Prøv vores tørsaltede bacon, som laves i julemåneden. Den er helt speciel og har sin egen gode smag.

Grønkålssalat med ristet bacon
Forberedelsestid
40 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Tørsaltet Bacon

Ingredienser

250g hel bacon

250g ribbet grønkål

4stilke bladselleri

2forårsløg

2appelsiner

300g blå druer

50g hasselnødder flager

Fremgangsmåde

Skær bacon ud i tynde skiver og steg i ovn ved 200 grader i 20 minutter.

Skyl og hak grønkål, snit bladselleri på skrå og fint snit forårsløg.

Skær appelsin fri fra skal og skær appelsin fileter

Halver druer og fjern kerner.

Bland salaten.

Afkøl bacon og skær i tynde stykker. Bland sammen med salaten og gem lidt til pynt.

Rør dressing sammen og hæld over salaten og drys med bacon og nødder.

 

Opskriften indeholder:
Tørsaltet Bacon

400 G | 59.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift