Snack med ølpølse
Samlet tid ca. 30 minutter
Snacks er altid lækkert til en velkomstdrink, som appetizer på terrassen eller som en del af din tapasanretning. Her har vi lavet nogle lækre butterdejsstænger, der serveres sammen med mundrette bider ølpølse.
Snack med ølpølse
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 1pk. frossen butterdej (4 plader)
- 200g rød pesto
- 1æg
- 2spsk. sesam
- 4ølpølser
Fremgangsmåde
- Rul 4 af de optøede butterdejsplader lidt ud.
- Smør to butterdejsplader med pesto og læg en plade over.
- Pensl med sammenpisket æg og drys med sesam.
- Snit dejen på langs, og sno dem rundt om sig selv en del gange.
- Bag dem i ovnen på bagepapir i ca. 10-15 minutter ved 170 grader.
- Skær ølpølser ud i mundrette stykker og stik en madpind i, så de er lige til at hapse.
- Server evt. grønne oliven til ølpølse og butterdejsstænger.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift