Røget mørbrad snack

Samlet tid ca. 20 minutter

Slagter Lampes tørsaltede mørbrad er lækker mør og gør sig godt til tapas, små anretninger til forret og appetizers. Her har vi lavet en simpel version, som smager fantastisk.

Røget mørbrad snack
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 8skiver surdejsflutes
  • 150g flødeost naturel
  • 8jordbær
  • 200g røget mørbrad
  • 8tsk. Balsamico creme eller eddike
  • Karse til pynt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær surdejsfluten i tynde skiver og rist evt. brødet på brødrister eller i ovn, så det får en let sprød skorpe.
  2. Smør med flødeost og anret med rengjorte jordbær i skiver og fintskårne skiver af mørbrad.
  3. Dryp 1 tsk. balsamico creme på hver anretning uden at det flyder over.
  4. Krydr med friskværnet peber og pynt med karse eller andet grønt.
  5. Hvis du laver snacken i forvejen, så vent med at hælde balsamico cremen på.
Opskriften indeholder:
Røget mørbrad

200 G | 49.95 DKK

Del denne opskrift