Grillede kålpølser med bønnesalat

Samlet tid ca. 45 minutter

Grill kålpølsen til den karameliserer på grillen, der går ca. 20 minutter og server en nem bønnesalat med sommerens spinat og asparges.

Grillede kålpølser med bønnesalat
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

4kålpølser

1håndfuld spinatblade

2stænger bladselleri

5grønne asparges

2dl sorte bønner

100g feta

1dl olie

0.25dl citronsaft

Fremgangsmåde

Kog pølserne i ca. 5 minutter. Grill nu pølserne over svag varme til de er gyldne. Du kan også grille kålpølser uden at koge dem først, så skal de have 20 minutter på grillen.

Blancher asparges i kogende vand og skyl spinaten grundigt.

Skyl også de kogte sorte bønner i koldt vand.

Skær bladselleri og asparges i mundrette stykker.

Vend dressingen i spinat, bladselleri, asparges med smuldret feta og bønner.

Server de grillede pølser med den lækre bønnesalat.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift