Grillede kålpølser med bønnesalat
Samlet tid ca. 45 minutter
Grill kålpølsen til den karameliserer på grillen, der går ca. 20 minutter og server en nem bønnesalat med sommerens spinat og asparges.
Grillede kålpølser med bønnesalat
Ingredienser
4kålpølser
1håndfuld spinatblade
2stænger bladselleri
5grønne asparges
2dl sorte bønner
100g feta
1dl olie
0.25dl citronsaft
Fremgangsmåde
Kog pølserne i ca. 5 minutter. Grill nu pølserne over svag varme til de er gyldne. Du kan også grille kålpølser uden at koge dem først, så skal de have 20 minutter på grillen.
Blancher asparges i kogende vand og skyl spinaten grundigt.
Skyl også de kogte sorte bønner i koldt vand.
Skær bladselleri og asparges i mundrette stykker.
Vend dressingen i spinat, bladselleri, asparges med smuldret feta og bønner.
Server de grillede pølser med den lækre bønnesalat.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift