Blomkålssuppe med kålpølse
Samlet tid ca. 30 minutter
Denne lækre suppe med blomkål og mandler kan laves i forvejen og varmes op. Kålpølse skiverne kan steges i god tid, så de bare skal lunes i ovnen før servering.
Blomkålssuppe med kålpølse
Ingredienser
1blomkål
1l hønsekødsbouillon
75g mandler
2dl fløde
1porre
1dl olie til stegning
Salt og peber
1spsk. trøffelolie
4kålpølser
Fremgangsmåde
Rens blomkål og skær den i grove stykker. Kog blomkålen i bouillon i ca. 5 minutter indtil den er mør med lidt bid. Blend blomkål sammen med bouillon, mandler og fløde.
Kog suppen igennem eller server den som den er, ved at koge den bliver den lidt mere rund og mild i smagen.
Fint snit porre og steg dem i rigeligt olie til de er sprøde, læg dem på køkkenrulle eller fedtsugende papir.
Rist skiver af kålpølse på panden til den er sprød og lækker.
Top suppen med sprøde porre og ristet kålpølse, dryp med trøffelolie.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift