Minestronesuppe med Kålpølse
Samlet tid ca. 90 minutter
Minestronesuppe med Kålpølse er god til kolde dage, hvor du trænger til lidt varme. Server evt. med brød og parmesanost. Velbekomme.
Minestronesuppe med Kålpølse
Forberedelsestid
30 min.
Tilberedningstid
60 min.
Samlet tid
90 min.
Ingredienser
- 1pk. Kålpølse
- 1fed hvidløg
- 2løg
- 2røde peberfrugter
- 2store gulerødder
- 4spsk. tomatpure
- 1ds. hakkede tomater
- 1spsk. spidskommen
- 4spsk. paprika
- 1l. okse- eller grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde
- Skræl gulerødder og skær i tern. Skær peberfrugterne i tern og hak løg. Sauter i en gryde med hvidløg, tomatpure og paprika.
- Tilsæt hakkede tomater og bouillon.
- Kog i 45 minutter og skum evt. af for urenheder.
- Skær kålpølserne i mundrette stykker og kog med i suppen i 15 – 20 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift