Fransk landgryde med Kålpølse

Samlet tid ca. 40 minutter
Fransk landgryde er en dejlig simreret, der passer godt til de kolde måneder. De røgede Kålpøser giver med rødvin og frisk timian god kraft til retten.
Fransk landgryde med Kålpølse
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

400g Kålpølse

1løg

1aubergine

400g champignon

1dl god rødvin

3dl hønsefond

3fed hvidløg

5gulerødder

1kvist frisk timian

1dl fløde

Salt & peber

Fremgangsmåde

Skær kålpølse, løg og aubergine i tern og brun det hele i en stor gryde.

Skær champignon i kvarte og steg dem i gryden.

Skær gulerødder i mundrette stykker og tilføj i gryden med vin, fond, hvidløg og timian.

Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 25 minutter.

Tilsæt fløde og lad retten koge lidt.

 

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift