Blomkålssuppe med Chorizo brunchpølser
Samlet tid ca. 30 minutter
Blomkålssuppe smager fantastisk året rundt og luner godt om vinteren. Her har vi serveret sprødstegte Chorizo brunchpølser til for at give noget fylde og lækker smag til suppen.
Blomkålssuppe med Chorizo brunchpølser
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Produkter fra Slagter Lampes udvalg Ingredienser
1blomkål
1liter hønsefond
1fed hvidløg
1tsk. salt
Friskkværnet sort peber
1citron
0.5dl piskefløde
Chorizo brunchpølser
Fremgangsmåde
Skær blomkålen i mindre stykker og kog med hønsefond, hvidløg, salt og peber. Lad det koge i 10 min.
Kom piskefløden i og blend til suppen er cremet.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær Chorizo brunchpølserne i skiver og steg på panden.
Anret suppen med de sprødstegte chorizo pølser på toppen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift