Blomkålssuppe med Chorizo brunchpølser

Samlet tid ca. 30 minutter

Blomkålssuppe smager fantastisk året rundt og luner godt om vinteren. Her har vi serveret sprødstegte Chorizo brunchpølser til for at give noget fylde og lækker smag til suppen.

Blomkålssuppe med Chorizo brunchpølser
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Chorizo brunchpølser

Ingredienser

1blomkål

1liter hønsefond

1fed hvidløg

1tsk. salt

Friskkværnet sort peber

1citron

0.5dl piskefløde

Chorizo brunchpølser

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i mindre stykker og kog med hønsefond, hvidløg, salt og peber. Lad det koge i 10 min.

Kom piskefløden i og blend til suppen er cremet.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Skær Chorizo brunchpølserne i skiver og steg på panden.

Anret suppen med de sprødstegte chorizo pølser på toppen.

Opskriften indeholder:
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Del denne opskrift