Hokkaidosuppe med chorizo

Samlet tid ca. 45 minutter

Skøn suppe efter en god aften eller til en kold efterårsdag. Rist chorizopølse og forbered suppen i forvejen, så det bare skal lunes før servering.

Hokkaidosuppe med chorizo
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
45 min.

Ingredienser

  • Ca. 800 g græskar i mindre stykker uden skal fx. hokkaido
  • 3spsk. rapsolie
  • 6hakkede skalotteløg
  • 2fed presset hvidløg
  • 2dl hvidvin
  • 8dl oksebouillon
  • 4dl fløde
  • Salt og peber
  • 200g chorizopølse

Fremgangsmåde

  1. Sauter græskartern i olien, tilsæt efter et par minutter løg og hvidløg og lad det simre lidt.
  2. Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det småkoge ca. 20 min.
  3. Tilsæt fløde og lad det simre ca. 10 min., herefter krydres med salt og peber.
  4. Blend suppen lidt og smag evt. til igen med salt & peber.
  5. Fjern skindet af chorizopølsen og skær i små tern, før den ristes på tør pande til den er sprød.
  6. Server suppen med ristet chorizopølse og evt. brød.
Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift