Hokkaidosuppe med chorizo
Samlet tid ca. 45 minutter
Skøn suppe efter en god aften eller til en kold efterårsdag. Rist chorizopølse og forbered suppen i forvejen, så det bare skal lunes før servering.
Hokkaidosuppe med chorizo
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
45 min.
Ingredienser
- Ca. 800 g græskar i mindre stykker uden skal fx. hokkaido
- 3spsk. rapsolie
- 6hakkede skalotteløg
- 2fed presset hvidløg
- 2dl hvidvin
- 8dl oksebouillon
- 4dl fløde
- Salt og peber
- 200g chorizopølse
Fremgangsmåde
- Sauter græskartern i olien, tilsæt efter et par minutter løg og hvidløg og lad det simre lidt.
- Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det småkoge ca. 20 min.
- Tilsæt fløde og lad det simre ca. 10 min., herefter krydres med salt og peber.
- Blend suppen lidt og smag evt. til igen med salt & peber.
- Fjern skindet af chorizopølsen og skær i små tern, før den ristes på tør pande til den er sprød.
- Server suppen med ristet chorizopølse og evt. brød.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift