Menu

Hokkaidosuppe m. chorizo

4 Pers.

Ingredienser

Ca. 800 g græskar i mindre stykker uden skal fx. hokkaido
3 spsk. rapsolie
6 hakkede skalotteløg
2 fed presset hvidløg
2 dl hvidvin
8 dl oksebouillon
4 dl fløde
Salt og peber
200 g chorizopølse

Fremgangsmåde

Sauter græskartern i olien, tilsæt efter et par minutter løg og hvidløg og lad det simre lidt.

Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det småkoge ca. 20 min.

Tilsæt fløde og lad det simre ca. 10 min., herefter krydres med salt og peber.

Blend suppen lidt og smag evt. til igen med salt & peber.

Fjern skindet af chorizopølsen og skær i små tern, før den ristes på tør pande til den er sprød.

Server suppen med ristet chorizopølse og evt. brød.

! i
Designed by fingerspitz*