Linsesuppe med sprød Kålpølse
Samlet tid ca. 60 minutter
Kålpølsen egner sig rigtigt godt som topping til dine supper. Rist skiverne på en tør pande og nyd de sprøde skiver og den røgede smag alle dine grønsagssupper.
Linsesuppe med sprød Kålpølse
Ingredienser
1gulerod
1løg
2stængler bladselleri
0.5dl olie til stegning
10dl grøntsags bouillon
225g røde linser
1spsk tørret timian
1spsk tørret rosmarin
1fed hvidløg
4spsk. creme fraiche
4stk. kogte kålpølser i skiver.
Fremgangsmåde
Pil og hak løget.
Skær bladsellerien i små stykker, skræl guleroden og hak den.
Pil og knus hvidløget.
Sauter ingredienserne og tilsæt bouillonen.
Kom nu de røde linser ved sammen med timian og rosmarin.
Smag til med salt og peber.
Lad det hele simre i gryden i ca. 45 minutter.
Imellem tiden skæres kålpølsen i mundrette stykker og steges på en tør pande til de er sprøde.
Server suppen med sprøde stykker kålpølse og en spsk. creme fraiche.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift