Linsesuppe med sprød Kålpølse

Samlet tid ca. 60 minutter

Kålpølsen egner sig rigtigt godt som topping til dine supper. Rist skiverne på en tør pande og nyd de sprøde skiver og den røgede smag alle dine grønsagssupper.

Linsesuppe med sprød Kålpølse
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
60 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1gulerod

1løg

2stængler bladselleri

0.5dl olie til stegning

10dl grøntsags bouillon

225g røde linser

1spsk tørret timian

1spsk tørret rosmarin

1fed hvidløg

4spsk. creme fraiche

4stk. kogte kålpølser i skiver.

Fremgangsmåde

Pil og hak løget.

Skær bladsellerien i små stykker, skræl guleroden og hak den.

Pil og knus hvidløget.

Sauter ingredienserne og tilsæt bouillonen.

Kom nu de røde linser ved sammen med timian og rosmarin.

Smag til med salt og peber.

Lad det hele simre i gryden i ca. 45 minutter.

Imellem tiden skæres kålpølsen i mundrette stykker og steges på en tør pande til de er sprøde.

Server suppen med sprøde stykker kålpølse og en spsk. creme fraiche.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift