Minestronesuppe med Kålpølse
Samlet tid ca. 90 minutter
Minestronesuppe med Kålpølse er god til kolde dage, hvor du trænger til lidt varme. Server evt. med brød og parmesanost. Velbekomme.
Minestronesuppe med Kålpølse
Ingredienser
1pk. Kålpølse
1fed hvidløg
2løg
2røde peberfrugter
2store gulerødder
4spsk. tomatpure
1ds. hakkede tomater
1spsk. spidskommen
4spsk. paprika
1l. okse- eller grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde
Skræl gulerødder og skær i tern. Skær peberfrugterne i tern og hak løg. Sauter i en gryde med hvidløg, tomatpure og paprika.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon.
Kog i 45 minutter og skum evt. af for urenheder.
Skær kålpølserne i mundrette stykker og kog med i suppen i 15 – 20 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift