Pizza med Krosalami og svampe
Samlet tid ca. 90 minutter
Der er ikke noget bedre end hjemmelavet pizza, dejen kan laves dagen i forvejen, og du kan forberede pizzaen, så den bare skal i ovnen før servering.
Pizza med Krosalami og svampe
Ingredienser
15g gær
3dl vand
300g hvedemel
150g fuldkorns hvedemel
2tsk. salt
1dl flåede hakket tomat
200g blandede svampe
1pk. Krosalami fra Slagter Lampe
100g mozzarella
50g krydderurter
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt mel lidt ad gangen. Tilsæt salt og olie, når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.
Del dejen i 4. Rul tynde bunde ud på meldrysset bord.
Læg 2-3 spsk. tomat på hver, skiver af svampe og riv mozzarella over. Top pizzaen med Krosalami i skiver.
Bag i ovn på en varm meldrysset plade ved max. varme indtil kanten har fået farve.
Server med friske krydderurter på.
Opskriften indeholder:
Krosalami skiveskåret
Se mere
Del denne opskrift