Sønderjysk pizza med Kålpølse

Samlet tid ca. 60 minutter

Sønderjysk pizza er en lækker kombination af røget Kålpølse, kartofler, pesto og spinat. Den er nem at lave og smager fantastisk.

Sønderjysk pizza med Kålpølse
Forberedelsestid
40 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
60 min.

Ingredienser

  • 1portion dej
  • 1stk. Kålpølse i skiver
  • 60g revet ost
  • 1dl spinat
  • 1stk. mellemstor kartoffel kogt, evt. fra dagen før
  • 0.5dl grøn pesto
  • 1kvist rosmarin

Fremgangsmåde

  1. Du kan lave 6 små pizzaer af denne portion dej.
    500 g mel
    25 g gær
    3,5 dl lunkent vand
    1 knivspids salt
    1 spsk. olie
  2. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.
  3. Forbag evt dejen med pesto i 3-4 minutter.
  4. Start så med revet ost, kartoffelskiver og spinat samt Kålpølse og top med rosmarin.
  5. Bages ved høj varme i ca. 5-6 minutter 230-250 grader.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift