fbpx Menu

Sønderjysk pizza med Kålpølse

1 pizza

Ingredienser

1 portion dej

1 stk.  Kålpølse i skiver
60 g revet ost
1 dl spinat
1 stk. mellemstor kartoffel kogt, evt. fra dagen før
0,5 dl grøn pesto
1 kvist rosmarin

Fremgangsmåde

Du kan lave 6 små pizzaer af denne portion dej.

500 g mel
25 g gær
3,5 dl lunkent vand
1 knivspids salt
1 spsk. olie

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.

Forbag evt dejen med pesto i 3-4 minutter.

Start så med revet ost, kartoffelskiver og spinat samt Kålpølse og top med rosmarin.

Bages ved høj varme i ca. 5-6 minutter 230-250 grader.

! i
Designed by fingerspitz*