Mexicansk Pizza med Jalapeñosalami
Samlet tid ca. 70 minutter
Er du til spicy pizza med spegepølse, så er denne variant måske noget for dig. Slagter Lampes Jalapeñosalami kan spises af de fleste og egner sig godt til pizza.
Mexicansk Pizza med Jalapeñosalami
Forberedelsestid
60 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
70 min.
Ingredienser
- 1portion dej
- 0.5dl tomatsauce 50 g
- Jalapeños spegepølse skåret i skiver
- 60g revet ost
- 2stk. jalapeños
- 20g ananas i små tern
- 1tsk. tørret chili
Fremgangsmåde
- Du kan lave 6 små pizzaer af denne portion dej.
500 g mel
25 g gær
3,5 dl lunkent vand
1 knivspids salt
1 spsk. olie - Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.
- Rul pizzadejen ud og smør tomatsauce på, forbag evt. i 2 minutter.
- Start med at komme osten på, og kom nu resten af ingredienserne på, bag i 4-5 minutter ved 230 – 250 grader varmluft.
Opskriften indeholder:
Jalapeños spegepølse
Se mere
Del denne opskrift