Mexicansk Pizza med Jalapeñosalami

Samlet tid ca. 70 minutter
Er du til spicy pizza med spegepølse, så er denne variant måske noget for dig. Slagter Lampes Jalapeñosalami kan spises af de fleste og egner sig godt til pizza.
Mexicansk Pizza med Jalapeñosalami
Forberedelsestid
60 min.
Samlet tid
70 min.
Opskriften indeholder
Tapas Jalapeñosalami

Ingredienser

1portion dej

0.5dl tomatsauce 50 g

Jalapeños spegepølse skåret i skiver

60g revet ost

2stk. jalapeños

20g ananas i små tern

1tsk. tørret chili

Fremgangsmåde

Du kan lave 6 små pizzaer af denne portion dej.

500 g mel
25 g gær
3,5 dl lunkent vand
1 knivspids salt
1 spsk. olie

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.

Rul pizzadejen ud og smør tomatsauce på, forbag evt. i 2 minutter.

Start med at komme osten på, og kom nu resten af ingredienserne på, bag i 4-5 minutter ved 230 – 250 grader varmluft.

Opskriften indeholder:
Tapas Jalapeñosalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift