Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto
Samlet tid ca. 10 minutter
Pesto er perfekt til pizza. Opdag en lækker opskrift på pesto med ramsløg til pizza med brunchpølser. Denne nemme pizzaopskrift kombinerer saftige brunchpølser og frisk ramsløgspesto og giver en unik smag, der vil begejstre både familie og venner. Perfekt til en weekendmiddag eller som en sjov variation af den klassiske pizza. Kan du ikke skaffe ramsløg, kan du bruge frisk basilikum i stedet. Prøv Slagter Lampes brunchpølser på din pizza, det giver et godt bid.
Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto
Ingredienser
20stk. ramsløg blade
60g solsikkekerner
60g parmesan ost
1citron, skal og saft
3dl neutral olie
Salt & peber
Fremgangsmåde
Kom ramsløg i blenderen sammen med olie, salt, skal og saft af citron.
Blend et par gange og tilsæt parmesan.
Blend herefter jævn med solsikkerkerner og smag til med salt og peber.
Smør en pizzadej med tomatsauce, drys med revet ost og læg halve brunchpølser i et flot mønster.
Dryp grøn pesto over pizzaen, når den er færdigbagt og pynt med tomater og grønt. Lav en lille skål med ekstra pesto til gourmetspiseren.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift