Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto

Samlet tid ca. 10 minutter
Pesto er perfekt til pizza, her har vi lavet en lækker pesto med ramsløg. Kan du ikke skaffe ramsløg, kan du bruge frisk basilikum i stedet. Prøv Slagter Lampes brunchpølser på din pizza, det giver et godt bid.
Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
10 min.
Opskriften indeholder
Chorizo brunchpølserBrunchpølser

Ingredienser

20stk. ramsløg blade

60g solsikkekerner

60g parmesan ost

1citron, skal og saft

3dl neutral olie

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Kom ramsløg og i blenderen sammen med olie, salt, skal og saft af citron.

Blend et par gange og tilsæt parmesanen, blend herefter jævn med solsikkerkerner og smag til med salt og peber.

Halver brunchpølser og læg dem i et flot mønster. Dryp grøn pesto over pizzaen, når den er færdig og pynt med tomater og grønt. Lav en lille skål med ekstra pesto til gourmetspiseren.

Opskriften indeholder:
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift