Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto

Samlet tid ca. 10 minutter

Pesto er perfekt til pizza. Opdag en lækker opskrift på pesto med ramsløg til pizza med brunchpølser. Denne nemme pizzaopskrift kombinerer saftige brunchpølser og frisk ramsløgspesto og giver en unik smag, der vil begejstre både familie og venner. Perfekt til en weekendmiddag eller som en sjov variation af den klassiske pizza. Kan du ikke skaffe ramsløg, kan du bruge frisk basilikum i stedet. Prøv Slagter Lampes brunchpølser på din pizza, det giver et godt bid.

Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
10 min.
Opskriften indeholder
Brunchpølser

Ingredienser

20stk. ramsløg blade

60g solsikkekerner

60g parmesan ost

1citron, skal og saft

3dl neutral olie

Salt & peber

Fremgangsmåde

Kom ramsløg i blenderen sammen med olie, salt, skal og saft af citron.

Blend et par gange og tilsæt parmesan.

Blend herefter jævn med solsikkerkerner og smag til med salt og peber.

Smør en pizzadej med tomatsauce, drys med revet ost og læg halve brunchpølser i et flot mønster.

Dryp grøn pesto over pizzaen, når den er færdigbagt og pynt med tomater og grønt. Lav en lille skål med ekstra pesto til gourmetspiseren.

Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift