Tapas til natmad

Samlet tid ca. 30 minutter

Vores spegepølser har den perfekte størrelse og tørhed til en tapas anretning. Pift din anretning op med sprøde porrer, oliven og wasabi mayo. Server brød og chips til sammen med et koldt glas øl.

Tapas til natmad
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

Oksespegepølse

Sønderjysk Spegepølse

Ålerøget Spegepølse

1glas grønne oliven

200g kartoffelchips

1dl mayonnaise

0.5tsk. wasabi

1porre

1l olie

Fremgangsmåde

Skær pølserne i mundrette stykker, rør mayonnaise med wasabi.

Skær porrer i julienne og frituresteg dem sprøde.

Server et bræt med pølser, oliven, chips, wasabi mayonnaise og crispy porrer.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Åleroeget Spegepølse
Ålerøget spegepølse

550 G | 119 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift