fbpx Menu

Svampe m. Krosalami & svampe

4 Pers.

Ingredienser

15 g gær
3 dl vand
300 g hvedemel
150 g fuldkorns hvedemel
2 tsk. salt
1 dl flåede hakket tomat
200 g blandede svampe
1 pk. Krosalami fra Slagter Lampe
100 g mozzarella
50 g krydderurter

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt mel lidt ad gangen. Tilsæt salt og olie, når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.

Del dejen i 4.
Rul tynde bunde ud på meldrysset bord.
Læg 2-3 spsk. tomat på hver, skiver af svampe og riv mozzarella over. Top pizzaen med Krosalami i skiver.
Bag i ovn på en varm meldrysset plade ved max. varme indtil kanten har fået farve.
Server med friske krydderurter på.

! i
Designed by fingerspitz*