Pizza m. Krosalami & svampe

Samlet tid ca. 90 minutter
Der er ikke noget bedre end hjemmelavet pizza til natmad, dejen kan laves dagen i forvejen, og du kan forberede pizzaen, så den bare skal i ovnen før servering.
Pizza m. Krosalami & svampe
Forberedelsestid
71 min.
Samlet tid
90 min.
Opskriften indeholder
Sønderjysk Spegepølse 600 g

Ingredienser

15g gær

3dl vand

300g hvedemel

150g fuldkorns hvedemel

2tsk. salt

1dl flåede hakket tomat

200g blandede svampe

1pk. Krosalami fra Slagter Lampe

100g mozzarella

50g krydderurter

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt mel lidt ad gangen. Tilsæt salt og olie, når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.

Del dejen i 4.
Rul tynde bunde ud på meldrysset bord.
Læg 2-3 spsk. tomat på hver, skiver af svampe og riv mozzarella over. Top pizzaen med Krosalami i skiver.
Bag i ovn på en varm meldrysset plade ved max. varme indtil kanten har fået farve.
Server med friske krydderurter på.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Krosalami

Se mere
Del denne opskrift