Doven pizza på pitabrød

Samlet tid ca. 20 minutter

Nogle dage må det bare gerne gå hurtigt. Doven pizza er en genial løsning til travle hverdage eller hyggelig madlavning med børnene. Her bruger vi bløde pitabrød som pizzabund og topper med tomatsovs, ost og spegepølse - simpelt, nemt og virkelig lækkert. En ovnbagt spegepølse-pizza, som kan laves på under 20 minutter og smager skønt. Brug den også til madpakken eller en hurtig snack, når sulten melder sig.

Doven pizza på pitabrød
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 4bløde pitabrød
  • 1dl tomatsauce
  • 100g revet ost
  • 10skiver Sønderjysk Spegepølse
  • Frisk timian

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader (varmluft) og læg pitabrødene på en bageplade med bagepapir.
  2. Smør brødene med tomatsovs og drys med ost.
  3. Skær skiver af spegepølse, læg ovenpå pizzaen og drys med lidt timian.
  4. Bag i ovnen i ca. 8-10 minutter, eller indtil osten er smeltet og gylden.
  5. Server straks, evt. med gnavegrønt, dip eller en frisk salat.
Opskriften indeholder:
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift